perjantai 19. lokakuuta 2012

Syksy

Minulla ei ole ollut mitään järin suurta inspiraatiota kirjoitella postauksia, enkä tallillakaan oo käynny kohta yli kuukauteen. Ei haita kun kastun ihan tarpeeksi joka päivä, kun koulusta tuun kotiin. Ja ratsastus kylmässä ja sateessa ei innosta tällä hetkellä sen enempää kui Wanesalla tai Ladylla meno. Vaikka molemmat ponit on mukavia ja viimeksi tunti Ladylla meni ihan hyvin, mutta Wanesalla laukaksimme lähestulkoon ratsastuksen opettajan yli ja jos ponin joutuu pysäyttämään aitaan päin ei voi sanoa että tunti olisi mennyt hyvin tai poni olisi hallinnassa ja kuulolla..


Haluaisin kuitenkin hyppäämään ja kisoihin, vaikka tallilla ei tällä hetkellä ole hevosta/ponia, millä haluaisin käydä kisoissa. Potenttiaalisimmat ehdokkaat olisivat Lady ja Wanesa. Lady vain on hieman pieni (säkä 135cm) ja Wanesalla en viitsisi edes yrittää koska kääntämisessä on sen verran ongelmaa.



Katla, kuva luultavasti vuodelta 2008



2 kommenttia:

  1. Ai että sinulla onkin mukavan oloinen blogi! Olen jo seuraillut pidemmänkin aikaa mutta nyt liityin ihan lukijaksi saakka! Sinulle olisi myös haaste blogissani. briimadonna.blogspot.fi :)

    VastaaPoista